Voor bedrijven

Ibis De Haan is een trendy hotel en de locatie is uitgelezen voor al jouw meetings & events. De Haan is geleden in de gouden driehoek: Brugge-Oostende-Blankenberge en is zeer goed bereikbaar.

In het hotel hechten we veel belang aan duurzaamheid, waardoor we ons willen onderscheiden door tot het uiterste te gaan om de aarde zo goed mogelijk te ontlasten. Doordat wij zo zorgvuldig omgaan met het milieu behaalden wij tot onze grote trots het Green Key ecolabel.

Vergaderen bij ibis De Haan

seminaries

Bij ibis De Haan beschikken we over een multifunctionele vergaderruimte en een polyvalente zaal met de nodige faciliteiten om comfortabel te vergaderen zoals airconditioning, toegang tot wifi, papiermateriaal, beamer, flipchart…

0 m
Hoogte
0 pax
Capaciteit
0
Oppervlakte

Bedrijfevents

Over welk type evenement het ook gaat; ibis De Haan biedt een totaaloplossing. Mede via een uitgebreid netwerk van geprefereerde leveranciers en partners kan je bij ons voor echt alles terecht.

Bedrijfsovernachtigen

A-Z service

Verschillende catering mogelijkheden

Teambuilding

Kunnen de banden binnen jouw team ook een boost gebruiken? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Binnen, buiten, actief, ontspannend of leerrijk, ons aanbod is breed en aangepast aan jouw wensen. We bekijken samen wat mogelijk is en zorgen zo voor een onvergetelijke herinnering aan de Belgische Kust!

Vanaf 8 personen

Op maat

Professionele partner

Bedrijfsovernachtingen

Het hotel telt 83 comfortabele kamers, uitgerust met goede bedden, een flatscreen TV, aparte badkamer en airconditioning. Het uitgebreide ontbijtbuffet wordt dagelijks geserveerd vanaf 6u30, dit voor gasten en passanten. 

0
Oplaadpalen
0
Kamertypes
0
Kamers
Infobrochure ibis De Haan

Interesse?

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze aanbiedingen? Vul het onderstaande formulier in en download de gratis info brochure!

Belgian Coast Hotels

Ibis De Haan maakt deel uit van de Belgian Coast Hotels-groep. Dit is het overkoepelende orgaan van kusthotels franchised door Accor, heeft 9 hotels langs de Belgische Kust van De Panne tot Knokke-Heist. Voor elk budget is er bij ons een hotel te vinden onder een van volgende Accor merken:

  • Ibis Budget: betaalbare hotels met compacte kamers
  • Ibis: comfortabele 3-sterrenhotels
  • Ibis Styles: Unieke hotels met creatief design
  • Mercure: Kwaliteitsvolle 4-sterrenhotels

 

Belgian Coast Hotels is er in gespecialiseerd om je een van A tot Z formule voor te stellen zodat je verder geen zorgen hebt, dit alles via een vaste contactpersoon. Van teambuildings tot (residentiële) seminaries, voor iedere aanvraag hebben wij het juiste antwoord.

Bedankt voor jouw interesse!

Download jouw gratis infobrochure!

Infobrochure ibis De Haan