CONTROLEER BESCHIKBAARHEID
EN PRIJZEN

Duinenbossen

Op slechts 500 m van het hotel vind je de Duinbossen van 152 hectare groot, één van de groene parels aan de Belgische Kust. Je kan er zowel het open duinlandschap en de beboste duinen bewonderen als de typische fauna en flora aan zee. De allerkleinsten kunnen er ravotten in één van de 3 speelzones.

La Potinière

Dit kindvriendelijke stadspark van 2,2 hectare biedt tal van ontspanningsmogelijkheden. Je vindt er 3 tennisterreinen, een mini-golf, petanque-plein, 2 speelpleinen, een ligweide en een paviljoen met cafetaria waar je even tot rust kan komen en kan genieten van een hapje en drankje.

 

het langste strand

Op 700 m van het hotel vind je het langste strand van de Belgische Kust! Het is een rustig, breed strand waar je prima kan vertoeven en heerlijk kan uitwaaien. Bovendien zijn hondjes er tijdens de wintermaanden ook toegelaten!

Familiepark de Sierk

De Sierk is een alternatief voor drukke pretparken. Kinderen kunnen er zich ontpoppen tot echte circusartiesten. Alleen voor echte speelvogels!

Cinema Rio

Zit het weer even niet mee tijdens je verblijf in De Haan? Dan kan je gezellig een filmpje meepikken bij cinema Rio. Deze nostalgische cinema neemt je terug mee in de tijd en laat je de sfeer van toen opsnuiven terwijl je de nieuwste films kijkt.

The Royal Ostend Golf club

The Royal Ostend Golf Club in De Haan, is met zijn 18 holes de enige echte links course aan de Belgische Kust! Naast de zeer uitdagende en technische golfbaan kan je er het prachtige zicht bewonderen over de zee en de duinen. Zeker een bezoekje waard!

Belle époque

Met zijn laagbouw en prachtige belle époque-stijl is De Haan een unicum aan de Belgische Kust. Het ademt nog steeds de sfeer van tijdens het gouden tijdperk en dat wordt jaarlijks gevierd tijdens Trammelant, een groot belle époquefeest in het centrum van De Haan.

Spioenkop

De tweede hoogste Duin aan de kust vind je in De Haan – Wenduine en is herkenbaar aan het wit paviljoentje met het rode dak. Op de duin heb je een schitterend panoramisch zicht op het achterliggende polderlandschap, de groene bosrijke omgeving én het strand. De moeite waard!

Culinair genieten

Naast de lekkere snacks in onze bistro kan je in De Haan – Wenduine terecht voor een culinaire uitstap om u tegen te zeggen. Van toprestaurants die in de GaultMillau staan tot de klassieke brasserie. Voor moeilijke eters en fijnproevers, er is voor ieder wat wils!