Ben je op zoek naar een modern en hondvriendelijk hotel in De Haan?
Ibis De Haan is de geschikte keuze! 

In de 83 trendy kamers bij ibis De Haan is het nieuwste design van ibis terug te vinden, waarbij elke kamer uitgerust is met een airconditioning en gratis WiFi. Het hotel is gelegen in de mooiste belle époque gemeente aan de Belgische Kust op slechts 700 m vind je het strand en op 500 m van de tramhalte ‘zwarte kiezel’. Je kan er genieten van het strand, de duinen en de mooie natuur.  

CONTROLEER BESCHIKBAARHEID EN PRIJZEN

Previous slide
Next slide

Heerlijk ontbijt

Geniet van een heerlijk, uitgebreid warm en koud ontbijtbuffet bij ibis De Haan! Start de dag met een lekkere koffiekoek, een eitje of vers fruit! Kortom, voor elk wat wils!

Previous slide
Next slide

Eten en drinken

In onze bar en bistro kan je terecht voor lekkere drankjes en snacks, zoals pizza’s.

Previous slide
Next slide

Ontspannen

In ons verwarmd buitenzwembad kan je vanaf de paasvakantie tot eind september genieten van een frisse duik. Handdoeken zijn gratis te verkrijgen aan de receptie.

Parkeren bij het hotel

Wil je jouw wagen veilig parkeren? Geen probleem! Bij ibis De Haan beschikken we over een eigen bovengrondse parking met 83 parkeerplaatsen waar je jouw wagen met een gerust hart kan achterlaten. 

Kostprijs:
15 euro per nacht.

duurzaam en ecologisch

Wij zijn tot onze grote trots erkend met het Green Key Ecolabel, waarbij onze inspanningen rond duurzaamheid en milieubewustzijn werden beloond. Meer weten? Lees er alles over op deze pagina.